Tilojen käytön seuranta

Optimoi ja ylläpidä tilojasi reaaliaikaiseen käyttötietoon perustuen

Tilojen käytön seuranta perustuu älykkäästi integroituun kävijälaskentaan, jolla voidaan seurata tilojen käyttöastetta yhden henkilön tarkkuudella neuvotteluhuoneesta kokonaiseen kiinteistöön. Voimme seurata kävijämääriä, lämpötilaa, paine-eroja, Co2-tasoja, äänenvoimakkuutta ja VOC-tasoja reaaliajassa. Data voidaan integroida REST-API -rajapinnan kautta myös olemassaoleviin järjestelmiisi.

Tuntemalla kiinteistön käyttöä tarkasti, voit parantaa energiatehokkuutta sekä henkilöresurssien käyttöä asiakaspalvelussa, kunnossapidossa, vartioinnissa ja muussa ylläpidossa.

Parannamme kaupunkien seurantaa älykkäillä kameraratkaisuilla

Laskemalla ihmisten ja asiakasvirtojen kävijämääriä voidaan tehostaa energiatehokkuutta ja henkilöresursseja.

Asiakaspalvelun parantaminen henkilölaskennalla

Tuntemalla asiakkaiden liikkeitä reaaliajassa voidaan ohjata asiakaspalvelua ja kohdennettua tarjontaa niitä eniten tarvitseville.

Liiketiloihin ja toimistoihin tehokkuutta älykkäillä etäratkaisuilla

Merkittävä osa toimistojen energiakulutuksesta ja henkilöresursseista valuu hukkaan. Älykkäillä henkilölaskureilla ja kameraratkaisuilla voidaan säästää merkittävästi ylläpidossa.
 

Tehokasta tilojen seurantaa kaupungissa

Valfi varmistaa liikkuvuuden sujumisen älykkäillä ja luotettavilla laskurilaitteistoilla vilkkaissa tiloissa, toimistoissa ja muissa rakennuksissa. Palvelemme 24/7 kautta suomen varmistaen tilojesi käytön seurannan henkoilölaskureilla ja älykkäillä kamerasensoreilla. Paranna turvallisuutta ja energiatehokkuutta uudella tavalla toimia.

Katso videoesittely

Valfi on toteuttanut tilojen seurannan ratkaisuja useille kauppakeskuksille ja kaupallisille kiinteistökohteille Suomessa. Jos haluat tarkemmin tietoa, miten tilojasi voisi seurata ja optimoida hyödyntämällä datapohjaista ratkaisua, ota yhteyttä

Kysy lisää referensseistä

Valtteri Kujala, Valfi Oy

Kuinka Valfin tilaratkaisut toimivat?

Asiakaslaskurijärjestelmät ja tilojen käytön ratkaisumme perustuvat kamerapohjaiseen teknologiaan ja ohjelmistoon, joka toimii Axis Communicationsin kameroissa. Kamerat yhdistetään joko paikalliseen tai pilvessä toimivaan palvelimeen, joka tekoälyä ja syväoppimista hyödyntäen käsittelee kuvavirran reaaliajassa. Kaikki käsittely tapahtuu yksityisyyttä kunnioittaen – henkilöt eivät katso kuvavirtaa asennuksia ja ylläpitoa lukuunottamatta.

 

Skaalaa tilojen käytön seurantaa tarpeesi mukaan

Haluamme, että tilojen käytön seurannan aloittaminen on edullista ja mahdollista kaikenkokoisille liiketiloille ja toimistoille. Voit aloittaa vain muutamalla sensorilla ja laajenta järjestelmää liiketoimintasi kasvaessa.

Älykäs hallintapaneeli asiakasmäärien seurantaan

Tarjoamme web-pohjaisen seurantatyökalun , jolla kävijämäärien ja liikkeiden seuranta on helppoa asentamatta ylimääräisiä ohjelmia. Seurantapalvelusta voit helposti tulostaa tarpeidesi mukaiset raportit excel-muodossa tai valmiina PDF-dokumentteina. Kävijälaskenta ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Kaupungista maailman paras paikka elää - älykkäillä seurantaratkaisuilla

Valtaosa maailman asukkaista asuu vuonna 2020 kaupungeissa tai kaupunkien kehyskunnissa. Energiatehokkaat kaupungit, asuminen, opiskelu ja työskentely vaatii resursien tehokasta käyttöä, jotta kestävä kehitys tuleville sukupolville voidaan varmistaa.

Lisäarvoa liiketoiminnalle asiakasmäärien laskennasta

Mitä paremmin fyysisessä kohteessa toimiva liike tai yritys voi tuntea asiakasvirtansa, sitä tehokkaammin markkinointia, asikaspalvelua ja palvelua voidaan optimoida asiakkaiden tarpeita vastaamaan. Mitä mahdollisuuksia sinun yrityksesi voisi hyödyntää, jos tietäisit seuraavat tiedot asiakkaistasi?

Asiakkaiden päiväkohtainen lukumäärä

Asiakkaiden viettämä keskiaika liikkeissä

Reaaliaikainen tieto, montako henkilöä tällä hetkellä on rakennuksessa/liikkeessä tai huoneessa

Asiakkaiden ikä, sukupuoli ja iloisuus